Фото: Како успеа да го направи ова?

Loading...

Како ли само успеал да го направи ова?Не знаеме како типов успеал да го направи ова, но изгледа „фриковски“.
Што мислите сеработи за фотошоп или навистина е можно  да се направи вакво нешто?Не знаеме како типов успеал да го направи ова, но изгледа „фриковски“.

loading...
Loading...