Фото: Како ви се допаѓа новиот имиџ на Аделина Тахири?!

Loading...

 Аделина Тахири реши се откаже од статусот „русокоса“…Згодната македонска пејачка од албанско потекло Аделина Тахири реши се откаже од статусот „русокоса“. Препознатливата долга руса коса, пејачката ја промени со темно костенливи прамени, изглед кој им се допадна на нејзините обожаватели на „Инстаграм“. 

Аделина цело лето предизвикуваше со разголените фотографии од плажа.Згодната македонска пејачка од албанско потекло Аделина Тахири реши се откаже од статусот „русокоса“. Препознатливата долга руса коса,

loading...
Loading...