Фото: Каква честитка доби Станија од поранешното момче?!

Loading...

Иако мислевме дека е период на испраќање новогодишни честитки исклучиво преку СМС или интернет, поранешните момчиња на Станија покажаа дека се по малку старомодни и по малку „заљубени“.Додека престојуваше на Фарма и кога ја почна својата романса со Филип Панајотовиќ, Станија неколку пати зборуваше за своето поранешно момче кое го остави поради манекенот.

Старлетата никогаш не се срамела од своите поранешни момчиња, а тие и тоа како се сеќаваат на неа…

Овој пат Станија доби старомодна честитка од поранешното момче, која ја прикачи на Твитер но притоа сепак се сетила да го покрие неговото име, па тој и понатаму за сите останува тајна. Додека престојуваше на Фарма и кога ја почна својата романса со Филип Панајотовиќ, Станија неколку пати зборуваше за своето поранешно момче кое го

loading...
Loading...