Фото: Каква мајка таква ќерка!

Loading...

Ким Кардашијан одлучи да се наврати во минатото.Ким Кардашијан на својот профил на Инстаграм прикачи фотографија од кога била многу мала. На фотографијата таа е со својата баба, после капењето.
Многумина од коментарите кои се најдоа покрај фотката беа дека малата Норт ужасно потсетува на Ким кога била мала, и дека дефинитивно многу работи би можела да наследи од својата мајка.
Погледнете ја фотографијата на следната страна!

 Ким Кардашијан на својот профил на Инстаграм прикачи фотографија од кога била многу мала. На фотографијата таа е со својата баба, после капењето.

loading...
Loading...