Фото: Какви фотографии може да најдете на Фејсбук профилот на Бандини?!

Бандини е една од најпознатите индиски серии кои се прикажува и кај нас. 
Индиските серии меѓу кои беше и Малечката невеста, направија

Пронајдете не на следниве мрежи: