Фото: Капитенот Антиќ реагира дека некој ги извртува неговите зборови!

Перо Антиќ преку својот Твитер профил реагира на неговата пренесена изјава по натпреварот со БиХ.Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација, Перо Антиќ преку својот Твитер профил реагира на неговата пренесена изјава по натпреварот со БиХ, која според него е целосно извртена.
Ова е неговиот коментар!Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација, Перо Антиќ преку својот Твитер профил реагира на неговата пренес

Пронајдете не на следниве мрежи: