Фото: Карлеуша ги поздравува фановите со „бразилскиот задник“

Loading...

Познатата пејачка ги израдува своите фанови со својата нова фотографија.На фотографијата е претставена нејзината „бразилска позадина“ а под натписот на сликата пишува: „Чувајте ми го грбот“!На фотографијата е претставена нејзината „бразилска позадина“ а под натписот на сликата пишува: „Чувајте ми го грбот“!

loading...
Loading...