Фото: Карлеуша остана без зборови кога ја виде роденденска торта на еден нејзин фан

Loading...

Фановите на Јелена Крлеуша тетовираат стихови од нејзините песни, иницијали, се шминкаат како неа, а кога слават роденден – прават торта во н

loading...
Loading...