Фото: Карлеуша воодушевена од роденденската торта од нејзиниот фан!

Loading...

Освен што ги тетовираат стиховите од нејзините песни, иницијали и се шминкаат како неа, фановите на Јелена Карлеуша прават торти со нејзините иницијали на нејзиниот роденден!Пејачката се пофалила на Твитер, каде ја прикачила фотографијата од тортата која претпоставуваме дека ја пратил нејзин фан.

Пејачката се пофалила на Твитер, каде ја прикачила фотографијата од тортата која претпоставуваме дека ја пратил нејзин фан.

loading...
Loading...