Фото: Каснувањето од овој пајак може да предизвика 4 часовна ерекција!

Loading...

Каснувањето од пајакот скитник, може да предизвика ерекција која трае 4 часа.Бразилски пајак скитник може да биде корисен за одржувањето на сексуалното здравје, бидејќи неговото каснување предизвикува ерекција која трае 4 часа.
Каснувањето од пајакот скитник, може да предизвика болка, зголемување на крвниот притисок, и ерекцијата. Жртвите каснати од овој пајак мора да посетат болница. Ова е еден од најпознатите отровни пајци во светот.

 

Бразилски пајак скитник може да биде корисен за одржувањето на сексуалното здравје, бидејќи неговото каснување предизв

loading...
Loading...