Фото: Катарина Ивановска освојува со својот изглед каде и да се појави

Loading...

Нашата најуспешна манекенка Катарина Ивановска на која сме горди е дел од рекламната кампања на „Peter Hahn“.
Облечена во топли

loading...
Loading...