Фото: Ќе можете ли да ја препознаете – Згодната пејачка без шминка!

Loading...

Секогаш своја пејачката Тијана Дапчевќ никогаш не обрнувала внимание на коментарите од другите луѓе.Така и овој пат, не грижејќи се за тоа што имаат да кажат луѓето, овогодинешната македонска претставничка на Евровизија,  на Инстаграм објави фотка каде е без ниту грам шминка на себе.
Погледнете ја фотографијата

Погледнете како ја уловија папараците Тијана Дапчевиќ – сосема гола!Така и овој пат, не грижејќи се за тоа што имаат да кажат луѓето, овогодинешната македонска претставничка на Евровизија,  на Инстаграм објави

loading...
Loading...