Фото: ЌЕ ВИ СЕ ЗАЛЕДИ КРВТА: Морбидната судбина на една невеста

Во Мексико се наоѓа мала продавница за венчаници која е многу популарна, но крие мрачна тајна.Во изминатите 75 години, на излогот во продавницата има кукла која изгледа исклучително реално и живописно, а верувале или не, легендата вели дека куклата всушност е покојната ќерка на поранешниот сопственик на дуќанот, која починала на денот на својата свадба. Телото било балсамирано и ставено во продавницата.
Куклата ја нарекуваат Паскалита, а и денешните вработени не смеат да ја допираат.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

Во изминатите 75 години, на излогот во продавницата има кукла која изгледа исклучително реално и живописно, а верувале или не, легендата вели дека&

Пронајдете не на следниве мрежи: