Фото: Ќерката на Весна Змијанац во кревет со гол црнец!

„За**и го Денот на вљубените! Јас мојот драг го сакам секој ден!“, напишала Николија, која овој популарен празник го прославила во кревет со нејзиното момче. Провокативната ќерка на Весна Змијанац, Николија Јовановиќ, Денот на вљубените го прославува на најдобар можен начин – во рацете на нејзиното момче, познатиот кошаркар Атанасиос „Танасис“ Антетокоунмпоа, а интимните моменти во кревет, ги споделила со бројните фанови преку Инстаграм.

Тоа без никаков срам објавила слика со нејзината посилна половина без облека, кој во тој момент седел со лаптоп во скутот.
„За**и го Денот на вљубените! Јас мојот драг го сакам секој ден!“, напишала Николија, која моментално престојува кај нејзиното момче во Америка. Провокативната ќерка на Весна Змијанац, Николија Јовановиќ, Денот на вљубените го прославува на најдобар можен начин – во рацете на нејзиното момче

Пронајдете не на следниве мрежи: