Фото: Ќерките на Еди Марфи ги покажаа своите облини во долна облека!

Loading...

Не е чудо што Еди Марфи во „Шрек“одигра магаре. 19-годишната Шајн и 24-годишната Бриа – ќерки на Еди Марфи од поранешната сопруга Никол Марфи, неодамна позирале во долна облека за познати списанија.
Од прикажаното можеме да забележиме дека тие бргу пораснале и изгледаат прекрасно.

Бриа и Шајн веќе некое време се стремат да станат модели, причините се очигледни, но ова е прв пат да ги видиме вака. Но немаме забелешки. 
19-годишната Шајн и 24-годишната Бриа – ќерки на Еди Марфи од поранешната сопруга Никол Марфи, неодамна позирале во долна облека за познати с

loading...
Loading...