Фото: Кики Лесандриќ во едно друго издание

Loading...

Погледнете ја фотографијата на Кики Лесандриќ која деновиве кружи по социјалните мрежи. Фотографијата од Кики Лесандриќ која е направена на почетоците на неговата кариера, во групата пилоти, каде позира како модел стана вистински хит! 
Погледнете како изгледал некогаш, еден од судиите на Икс фактор. 

На следниот ЛИНК погледнете како се „перчи“ Кики.Фотографијата од Кики Лесандриќ која е направена на почетоците на неговата кариера, во групата пилоти, каде позира како модел стана вистински хит!&

loading...
Loading...