Фото: Кико „Рингла“ влезе во реалното шоу „Фарма“

Loading...

Реалното шоу Фарма доби нов учесник.Реалното шоу Фарма доби нов учесник. Станува збор за македонскиот пејач Христијан Тодоровски, кој многумина го нарекуваат македонскиот Џастин Бибер, или уште по познат како Кико Рингла.
Кико учествуваше во македонската верзија на шоуто “Идол“. Тодоровски пред влегувањето на имотот изјави дека му се допаѓа Маријана Леонтиевиќ, а особено Јелена Јовановиќ, за која вели дека е многу убава. На прашањето дали го смета Един за конкуренција, Кристијан вели дека не.

Фармерите добро го прифатија новиот член и веднаш го вклучија во разговор за да се запознаат.Реалното шоу Фарма доби нов учесник. Станува збор за македонскиот пејач Христијан Тодоровски, кој многумина го нарекув

loading...
Loading...