Фото: Ким Кардашиан повторно не исплаши!

Loading...

Ким Кардашиан секогаш се наоѓа на метата на критичарите за нејзиниот физички изглед.Додека некои ја сметаат за совршена, други пак мислат дека нејзините облини се преголеми.
Освен бројот на килограми кои постојано и се зголемува, таа многу често е фатена и без шминка во јавноста. Тоа се случува најчесто кога си оди од теретана.Додека некои ја сметаат за совршена, други пак мислат дека нејзините облини се преголеми.
Освен бројот на килограми кои постојано и се згол

loading...
Loading...