Фото: Ким Кардашијан голема како кит

Loading...

Стравувањата на Крадашијан дека во текот на бременоста ќе биде многу голема , се повеќе се чини дека ќе бидат точни. Всушност таа неодамна од страна на медиумите беше исмејана како никогаш досега. Имено, откако влезе во водите на бремените жени Ким станува се поголема. За многу луѓе е тоа неприфатливо, и препорачуваат дека мора да преземе нешто поради тоа што со пораѓањето таа ќе има многу голем проблем со симнување на тежината. Подолу е сликата на која се гледа Ким, споредена со едно водно животно. Погледнете ја!
Стравувањата на Крадашијан дека во текот на бременоста ќе биде многу голема , се повеќе се чини дека ќе бидат точни. В

loading...