Фото: Кога ќе ги погледнете овие слики веднаш ќе посакате да се преселите таму!

Loading...

Ова место се нарекува „1000 острови“.
 Најголемиот од овие острови е долг 29 км има околу 1400 луѓе коишто го населуваат.

loading...
Loading...