Фото: Кога мама полни пиперки…

Кога мама полни пиперки…Еве како мајката може да направи своите деца да ги „избрка“ од дома. На кој друг начин, ако не со правење на јадење кои тие не го обожаваат.Еве како мајката може да направи своите деца да ги „избрка“ од дома. На кој друг начин, ако не со правење на јадење кои тие не го обожа

Пронајдете не на следниве мрежи: