Фото: Кога природата НЕ ДАВА, ДАВА ПЛАСТИЧАРОТ: Амбросио од кај „го извади“ деколтето?

Природата не била дарежлива до крај со манекенката на Викторија Сикрет, Александра Амбросио.Природата не била дарежлива до крај кај манекенката на Викторија Сикрет, Александра Амбросио.
Убавицата признава дека досега имала само една интервенција, односно дека ги оперирала ушите уште во својата младост, но изгледа дека сепак одлучила да ги разубави и надополни и своите гради.
Погледнете ги и споредете ги фотографиите кои ги одбравме за вас, па самите одлучете дали сме во право, на следната страна:

 

Да ве потсетиме на уште еден нејзин атрибут. На прв поглед овој задник  изгледа СЕКСИ, но погледнете го одблиску – на следниот ЛИНК
Природата не била дарежлива до крај кај манекенката на Викторија Сикрет, Александра Амбросио.
Убавицата признава дека досега имала само едн

Пронајдете не на следниве мрежи: