Фото: Кога веќе има игра „Кираџиката Рада“, се појави игра и за Боки 13

Loading...

Сите веќе ја видовме новата анимирана игра во која главна улога има Рада, а сега  на интернет се појави и фотографија од популарна игра со ликот на шоуменот Бојан Јовановски – Боки 13.Фотографијата која кружи на интернет го носи називот „Флапи Боки“, а инспирацијата на авторот очигледно била се повеќе популарната игра „Flappy Bird“ која за рекордно време стана една од најиграните игри на паметните мобилни телефони. Птицата која лета помеѓу зелените цевки во играта е заменета со главата на нашиот најпопуларен шоумен Боки 13.

 

Погледнете ја популарната македонска игра со „Кираџика Рада“,која ќе ве научи како најбрзо да собирате парички од кирија.Фотографијата која кружи на интернет го носи називот „Флапи Боки“, а инспирацијата на авторот очигледно била се повеќе популарната игра

loading...
Loading...