Фото: Кои „фацки“ од естрадата се појавија на отворањето на барокниот клуб „Театро“?

Loading...

Новиот скопски клуб „Театро“ којшто предизвика бура од реакции во јавноста уште при соопштувањето во каков стил ќе биде истиот, вчераве

loading...
Loading...