Фото: Кој е фраерот кој и го испрати џиновскиот букет на Катарина Ивановска?

Loading...

Огромен букет со рози за една од најубавите Македонки Катарина Ивановска.Огромен букет со рози за една од најубавите Македонки Катарина Ивановска. Фотографијата ја објави нејзината другарка Тамара Тодевска на својот фејсбук профил со коментар:
-„Toa e тој фраер, тоа е тој букет – 8-ми Март заврши идете си дома“
Кој е фраерот овие девојки не открија, но како и да е…Секоја чест за момчето!Огромен букет со рози за една од најубавите Македонки Катарина Ивановска. Фотографијата ја објави нејзината другарка Тамара Тодевска на својот фејс

loading...
Loading...