Фото: Кој е новиот дечко на Северина?

Loading...

Лука Рајиќ (50) хрватски бизнисмен е новата љубов на Северина!Тој е сопственик на бројни фирми во Хрватска и Швајцарија, а неговото богатство се проценува на повеќе од 400 милиони евра. 

Својата кариерата ја започнал како продавач на пазар, а денеска го нарекуваат хрватски „крал на млекото“. Во 1996 година се оженил и има три деца од тој брак, кој завршил со развод во 2006 година.Тој е сопственик на бројни фирми во Хрватска и Швајцарија, а неговото богатство се проценува на повеќе од 400 милиони евра. 

С

loading...
Loading...