Фото: Кој и ги разубави Божиќните празници на Цеца?

Loading...

Божиќ 2014 година, Цеца ќе го запамети како еден од најсреќните денови…Божиќ 2014 година, Цеца ќе го запамети како еден од најсреќните денови, кога најмладите членови на нејзиното семејство, близнаците на нејзината сестра Лидија, со детски џагор и насмевка на лицата ја развеселија нивната голема фамилија.
Во куќата на Светлана Цеца Ражњатовиќ детските гласови се слушале цел ден, бидејќи покрај нејзините двајца тинејџери Вељко и Анастасија, тука биле и нејзините внуци Хелена, Виктор и малите близнаци Петар и Илија.
Бадниковата вечер и Божиќ во семејството на пејачката секоја година поминуваат  во хармонично расположение и за неа се незамисливи без присуство на децата, како што Цеца самата вели.

Божиќ 2014 година, Цеца ќе го запамети како еден од најсреќните денови, кога најмладите членови на нејзиното семејство, близнаците на нејзината сес

loading...
Loading...