Фото: Кој ја изненади згодната водителка Милена Антовска?!

Loading...

„Посебно ме радува што првиот подарок за роденден кој ми пристигна на работа е мојот омилен…“Водителката на утринската програма на „Канал 5“, Милена Антовска уште рано наутро доби роденденско изненадување. Згодната водителка доби букет со рози на нејзиното работно место, но ни самата не знае кој е тајниот обожавател кој ѝ го направи роднеденот посебен.

– Посебно ме радува што првиот подарок за роденден кој ми пристигна на работа е мојот омилен – вели Милена, која не сака да открие колку години полни.

„Како и секогаш роденденот ќе го прославам со своите најблиски во мојот дом, а вечерва бидејќи е Стара нова година најверојатно ќе излезам да прославам и роденден и стара нова година … Инаку веќе почнав да славам на работа со колегите “
Прочитајте го интервјуто со Милена Антовска на следниот ЛИНКВодителката на утринската програма на „Канал 5“, Милена Антовска уште рано наутро доби роденденско изненадување. Згодната водителка доб

loading...
Loading...