Фото: Кој од македонските ѕвезди сака да избоксува Димитар Андоновски?

Loading...

Кој му згреши на Димитар Андоновски?Периодов актуелно е шоуто „Танц со ѕвездите 2“ и голем дел од македонските познати фаци се дел од истото. Но додека Влатко Илиевски, Сара Мејс, Франц и многу други микрофонот го заменија со танцувачки потези, пејачот Димитар Андоновски би се откажал од микрофонот само поради пар боксерски ракавици.
На својот Фејсбук профил тој напиша статус во кој дава предлог да се направи емисија „Бокс со ѕвездите“.

 

Post by Dimitar Andonovski.

Дали ова Димитар го напиша на шега или навистина сака да избоксува некој од македонските ѕвезди се уште не знаеме, но ќе дознаеме доколку во наредната емисија на Танцот со ѕвездите начекаме некој со „модро око“.
Веќе еднаш во оваа сезона на „Танц со ѕвездите“ се пролеа крв…Повеќе за тоа на следниот ЛИНКПериодов актуелно е шоуто „Танц со ѕвездите 2“ и голем дел од македонските познати фаци се дел од истото. Но додека Влатко Илиевски, Са

loading...
Loading...