Фото: Која е црнкињата од X-Фактор?

Loading...

Освен пејачкиот талент кој го покажа во Х-фактор Адриа, оваа натпреварувачка има и голема моќ за трансформација. Освен пејачкиот талент кој го покажа во Х-фактор Адриа, оваа натпреварувачка има и голема моќ за трансформација. На Интернет се појавија нејзини фотографии на кои е „маскирана во црнкиња“. Ја препознавате ли?
Таа на многумина им го привлече вниманието првенствено со убавината и вели дека оваа фотографија е од концертот на Драган Јовановиќ.

 

Тоа е Александра Секулиќ. „Фотографијата е од концертот на Драган Јовановиќ Џубокс џумбус, каде пеев пратечки вокали во улога на Африканката Санадаја. По реакциите можам да видам дека им се допаѓа на фановите, иако едвај ме препознаа“. вели Александра.Освен пејачкиот талент кој го покажа во Х-фактор Адриа, оваа натпреварувачка има и голема моќ за трансформација. На Интернет се појавија нејзини фо

loading...
Loading...