Фото: Која судијка на X-Фактор повеќе ви се допадна – Емина или Кристина?

Loading...

Секогаш изгледаат прекрасно, но овој пат претераа…Која од двете судијки повеќе ви се допадна во првата епизода во живо на Х-Фактор?
Емина носеше елегантен долг провидно сребрен фустан, додека пак Кристина долг жолт фустан, кој исто така одлично и прилегаше.
Која од судијките вам повеќе ви се допадна:

Која од двете судијки повеќе ви се допадна во првата епизода во живо на Х-Фактор?
Емина носеше елегантен долг провидно сребрен фустан, доде

loading...
Loading...