Фото: Конечно откриено: Еве како да се разберат жените!

Loading...

Жени: Не може да се живее со нив но не може ни без нив!Кога се зборува за жените, понекогаш е премногу тешко за просечниот машки род да ги разберат на оној начин на кој сакаат.  Секако, Мел Гибсон ни даде малку на увид, но колку може секој човек навистина да го разбере она што жените го сакаат?
Имате добра вест за вас момци, одговорот го има едно 12-годишно момче!

Ова момче е прав генијалец… Се надеваме дека сте задоволни од одговорот, барем сега знаете дека едно е сигурно: Жените неможе никој да ги разбере!Кога се зборува за жените, понекогаш е премногу тешко за просечниот машки род да ги разберат на оној начин на кој сакаат.  Секако, Мел Гибсон

loading...
Loading...