Фото: Кошаркарско мени – Што би нарачале вие?

Loading...

Дали можеби и вие некаде го сретнавте ова кошаркарско мени?Дали можеби и вие некаде го сретнавте ова кошаркарско мени?
Што се нема да им падне на ум на нашите угостители!
Дали сакате даска Антиќ, мезе Мекејлеб или пак мезе Илиевски, секоја понуда со поинаква цена и поинакви состојки…
Која понуда би ја избрале вие?Дали можеби и вие некаде го сретнавте ова кошаркарско мени?
Што се нема да им пад

loading...
Loading...