Фото: Крадец „водел љубов“ со пластична кукла во бутик!

Loading...

Откако ја „спакувал“ гардеробата која му била потребна, на снимката се гледа како крадецот зема пластична кукла и ја притиснува до ѕид.Потоа почнува да ја бакнува по пластичните гради и да води љубов со неа. Кога завршил работа, си ги облекол панталоните и избегал. Менаџерот на бутикот вели дека овој инцидент е „крајно чуден“ и досега не се случило вакво нешто.Потоа почнува да ја бакнува по пластичните гради и да води љубов со неа. Кога завршил работа, си ги облекол панталоните и избегал. Менаџерот на бут

loading...
Loading...