Фото: Крис Браун повторно си ја покажа својата насилничка страна

Loading...

Раперот Крис Браун кој е познат по своето насилничко однесување кон жените повторно прави проблеми. 
Овојпат, тој наводно нападнал девојка во ноќен клуб. Девојката по име Дена која има 24 години, тврди дека била во клубот во кој настапувал раперот. 
Девојката тврди дека тој со намера ја турнал силно на подот, при што таа се здобила со неколку посериозни скршеници на ногата за кои е потребно да оди на операција и прима долготрајно лекување. 
Девојката го тужи за напад, додека пак Крис Браун на својот профил на Твитер напиша: „Ништо не сторив“. 

 
 Раперот Крис Браун кој е познат по своето насилничко однесување кон жените повторно прави проблеми. 

loading...
Loading...