Фото: Крокодил против ајкула: Најопасната битка со која се соочиле едни туристи

Едно семејство на патување низ Австралија биле изненадени од една глетка повеќе отколку што се надевале. Тие наишле на битка помеѓу крокодил и ајку

Пронајдете не на следниве мрежи: