Фото: Крвави очи, скапани заби,еве како изгледа Карлеуша кога ќе се изнервира!

Loading...

Крвави очи, скапани заби, Карлеуша изгледа како ужасно зомби од страшен филм.Откако неодамна имаше изјавено дека ќе трча гола по улица вриштејќи, контроверзната пејачка на сите им појаснила како изгледа кога навистина ќе се изнервира.
Крвави очи, скапани заби, Карлеуша изгледа како ужасно зомби од страшен филм.
Не се плашете, погледнете…

 

 Откако неодамна имаше изјавено дека ќе

loading...
Loading...