Фото: Куче во кујната на студентскиот дом „Стив Наумов“

Loading...

На Твитер споделена фотографија од кујната на „Стив Наумов“Оваа фотографија утрово беше споделена на „Твитер“ од страна на еден студент којшто живее во студентскиот дом „Стив Наумов“.
На фотографијата е прикажана кујната на студентскиот дом, а кучето очигледно е редовен гостин таму. Оваа фотографија утрово беше споделена на „Твитер“ од страна на еден студент којшто живее во студентскиот

loading...
Loading...