Фото: Кучето на Zuckerberg има два милиони фанови!

Loading...

Кучето по име Ѕвер, чии сопственици се Mark Zuckerberg, основачот на Фејсбук и неговата сопруга Prisila Chan, стана прилично познато на друштвената мрежа. Неговата популарност расте од ден во ден, а Марк заради тоа е мошне горд.
„Направив страница на своето куче и тој сега има повеќе од еден милион фанови. Морам да признам дека сум многу горд“ – рекол основачот на Фејсбук во изминатиот месец во интервју за американските медиуми.

Од тогаш Ѕвер собрал скоро два милиони фанови на Фејсбук и 73.000 следбеници на Инстаграм. На својот Фејсбук профил, Ѕвер „пишува“ дека сака галење и дека обожава слатки работи.

За своето тригодишно куче Марк вели дека е пресмешен и дека изгледа како мала овца. Неговата популарност расте од ден во ден, а Марк заради тоа е мошне горд.
„Направив страница на своето куче и тој сега има повеќе од

loading...
Loading...