Фото: КУЌИЧКА ОД БАЈКА – Има само 26 квадрати, но погледнете внатре…

Loading...

Куќичка од бајка сепак постои! Објектот е во целост опремен, а кога ќе видите како изгледа внатре, нема да верувате дека се работи за простор од са

loading...
Loading...