Фото: Купила ПВЦ цевки и ги закачила на ѕид: Кога ќе видите што направила за само 20 евра, ќе го посакате истото

Loading...

Oваа мудра жена само што го дизајнираше своето работно место, со помош на стари идеи и неколку ПВЦ цевки за кои и требало се на се – 20 евра.Како шини таа употребила ПВЦ цевки, кои претходно ги офарбала во црно. Цефките се посебно згодни поради тоа што без проблем се вклопуваат во разни облици и можат да одат сосема во круг.
Целиот материјал ја чинел околу 20 евра. Во својот блог, таа пишува:

Не сакав да потрошам цело богатство на ова, но сепак сакав завеси на прозорците. Тогаш купив ПВЦ цевки и потпирачи (45 степени). Ги офарбав цевките во црна боја.

За 30 минути се е готово, а изгледа фантастично.
Сето ова е достапно во продавниците кои имаат домаќинска опрема. Ефтино и едноставно, а изгледа сјајно.

Како ви се чини? Дали би пробале и вие?  Како шини таа употребила ПВЦ цевки, кои претходно ги офарбала во црно. Цефките се посебно згодни поради тоа што без проблем се вклопуваат во разни

loading...