Фото: Личи на Нутела-НУГТЕЛА, крем со марихуана!

Loading...

Со седиште во Калифорнија, компанијата „Organicares” дојде до Nugtella, крем со марихуана, кој е претставен како „медицински крем со марихуана“.Светски познатитот италијански бренд Nutella, има нов конкурент на пазарот.
Со седиште во Калифорнија, компанијата „Organicares” дојде до Nugtella, крем со марихуана, кој е претставен како „медицински крем со марихуана“.
Користењето на канабис за медицински потреби е легално во неколку држави на САД, што го наведе „Organicares” да направи нов производ.
Но, останува неизвесно дали од Nutella им дозволиле да се „возат“ со нивниот успех.
Сличноста помеѓу овие два бренда е огромна. Погледнете!
 Светски познатитот италијански бренд Nutella, има нов конкурент на пазарот.
Со се

loading...
Loading...