Фото: Лила ги покажа чантите со нејзиниот лик

Loading...

Лила ги покажа чантите со нејзиниот лик.„Тука се и официјално!!“ 8211; вака на „Фејсбук“ возбудената Лила за прв пат ги претстави чантите со нејзин потпис.
„Јас сум премногу секси за мојот бивши“ (I8217;m too sexy for my ex“) и „Кума“(„Goodmother“) се првите написи на чантите кои наскоро ќе бидат пуштени и во продажба. Една од нашите најпознати водителки се реши да соработува со заштитно лице на нишката марка чанти „Ташна бај Ана Шурдиловиќ“.
Чантите со ликот на Лила ќе се продаваат само преку нејзината фан страна на „Фејсбук“.
Наскоро, пак, се планира и проширување на бизнисот, па че може да се купат и перници, маички, бањарки со потписот на Лила, а во план е водителката да отвори и продавница.
Република„Тука се и официјално!!“ 8211; вака на „Фејсбук“ возбудената Лила за прв пат ги претстави чантите со нејзин потпис.

loading...
Loading...