Фото: Лила го покажа своето „богатство“

Loading...

Водителката Лила Филиповска го покажа своето „богатство“ на Фејсбук. Богатство кое секоја жена би го посакала во својот дом!Водителката на „Се или нешто“, Лила Филиповска на својот Фејсбук профил објави фотографии на кои го покажа плакарот во кој ги чува чевлите.
Доколку погледнете во него лесно може да заклучите дека позната македонска водителка има сериозна пасија за купување на високи потпетици.
Погледнете какви се потпетици таа има складирано во плакаротна следната страна:

Водителката на „Се или нешто“, Лила Филиповска на својот Фејсбук профил објави фотографии на кои го покажа плакарот во кој ги чува чевл

loading...
Loading...