Фото: Лила го тепала поранешното момче?!

Loading...

Не е тајна дека Лила е милинечка особено на машката популација…Не е тајна дека Лила е милинечка особено на машката популација, а откако „призна дека има дечко“ таа разочара многу машки срца.
Откако Лила на Инстаграм закачи фотка покрај камин, а во коментарите напиша дека ја фотографирало нејзиното момче, таа успеа да скрши многу од машките срца.
Таа изјава на Лила успеа да изнервира и разочара еден од нејзините обожаватели потпишан како „Бате Ване“:

 

Знаеме дека Лила е „опасна женска“ но и дека ги тепа момчињата? Тоа се уште не сме го слушнале.
Веројатно љубоморниот обожавател потпишан како „Бате Ване“ малку претерал…Не е тајна дека Лила е милинечка особено на машката популација, а откако

loading...
Loading...