Фото: Лила љубоморна мајка – тешко на снашката!

Loading...

Синот на Лила порасна, а таа никако не старее…Синот на Лила порасна, а таа никако не старее…Таа е премногу секси дури и за нејзиниот бивш дечко!
Водителката Лила Филиповска објави фотографија на Фејсбук од нејзиниот син, а во коментар покрај сликата напиша:
„Кога синот ужива без мајка му…љубоморна сум!“
Ние се прашуваме што би било доколку на фотографијата имаше и некоја девојка покрај Филип, каков ќе беше тогаш коментарот на љубоморната мајка?!

Што има синот на Лила да каже за неговата мајка погледнете на следниот ЛИНК
Дека оригиналноста на Лила нема граници можете да погледнете на следниот ЛИНКСинот на Лила порасна, а таа никако не старее…Таа е

loading...
Loading...