Фото: Лила си „гази“ со статусите за Даниел

Loading...

Лила си „гази“ со статусите за ДаниелОткако минатиот вторник се запрашавме каде исчезна Лила откако не се огласи со ниту еден статус за Х Фактор, овој пат убавата водителка надомести за пропустот.
Откако Даниел направи мала грешка на почетокот на настапот, таа го напиша следниот статус:

А, ни е би рекле дека не е далеку од вистината…
После ова следуваше уште еден нејзин статус…Погледнете на следната страна:

На крајот од самото натпреварување откако Даниел влезе во финалето Лила сигурна во себе го објави следниот статус:
Откако минатиот вторник се запрашавме

loading...
Loading...