Фото: „ЛУДАК“ – Фудбалерот го сокри половиот орган со…

Порано едвај можеше да се начека некоја гола фотографија од познатите, а денес тие самите ги поставуваат на интернет.Поранешниот играч на Арсенал, 26-годишниот Никлас Бендтнер, со оглед на тоа дека моментално нема ангажман во ниту еден клуб, помислил дека ова е добар начин да се врати во очите на јавноста. Рака на срце, фудбалерот навитина е згоден, па реши да го покаже своето примамливо тело, но најексплицитниот дел сепак го сокри од љубопитните оочи на јавноста.
Преку половиот орган тој стави….
Погледнете на следната страна:

Преку половиот орган тој стави градник, а покрај фотографијата која ја прикачи на Инстаграм напиша: „Не заборавајте да се заштитите од сонцето“.
Хмм…Секако ќе го имаме тоа во предвид кога следниот пат вака ќе се сончаме.Поранешниот играч на Арсенал, 26-годишниот Никлас Бендтнер, со оглед на тоа дека моментално нема ангажман во ниту еден клуб, помислил дека ова е до

Пронајдете не на следниве мрежи: