Фото: Мачел глушец бидејќи му ги изел парите

Loading...

Го измачувал глушецот бидејќи открил дека му ги уништил парите.Еден Палестинец на својот Фејсбук профил постирал фотографија на која се гледа како мачи глушец, бидејќи, како што вели, му ја изел платата. Овој негов потег предизвика лавина од негативни коментари.
На сликата прикажан е врзан глушец. Објаснето е дека го измачувал глушецот бидејќи открил дека му ги уништил парите.
Сепак некои сметаат дека во прашање е шега и дека фотофрафијата веќе долго кружи на интернет.Еден Палестинец на својот Фејсбук профил постирал фотографија на која се гледа како мачи глушец, бидејќи, како што вели, му ја изел платата. Овој н

loading...
Loading...