Фото: Маид сакаше да се пофали со фризурата, но покажа нешто повеќе!

Loading...

Маид натпреварувачот од Х Фактор се пофали со фризурата…Босанскиот натпреварувач на најгледаното регионално шоу Х Фактор, на неговата Фејсбук страна има албум насловен како „Сите мои фризури“.
Тој таму редовно објавува фотки од неговите нови фризури, но оваа посебно ни го привлече вниманието. 
Не се знае дали на оваа фотографија Маид сакаше да се пофали со фризурата или со нешто друго.
Погледнете ја фотографијата:

Босанскиот натпреварувач на најгледаното регионално шоу Х Фактор, на неговата Фејсбук страна има албум насловен како „Сите мои фризури“

loading...
Loading...